Vi har hos Nava Copenhagen gjort det nemt for dig at returnere din vare, hvis du fortryder eller skal ombytte dit køb.
.
Du har hos os altid 14 dages fuld returret, hvor du kan ombytte eller få pengene refunderet.
.
Skal varen ombyttes, er returforsendelsen ALTID gratis 1. gang. Det er muligt at ombytte til en anden størrelse, farve, tilgodebevis eller en anden tilsvarende vare. Er der en prisdifference, vil denne blive opkrævet, eller restbeløbet tilbagebetalt, til det kort der er benyttet ved købet eller et gavekort, såfremt beløbet er på mere end 50kr.
.
Ønsker du at refundere en vare, kan du tilkøbe et returlabel fra os. Prisen for et returlabel er 60kr.

Vær opmærksom på at pakken skal sendes afsted til os senest 14 dage efter ombytning/ refundering er påbegyndt. Sendes den afsted efter mere end 14 dage, bortfalder returretten. 
.
.

Påbegynd ombytning eller returnering her

 

Ønsker du selv at stå for forsendelsen, skal pakken sendes til Læssøegade 123, 5230 Odense M. Pakken skal sendes som en erhvervslevering til adressen. Vær opmærksom på, at vi ikke afhenter pakkerne i pakkeshops, såfremt de ikke afleveres på adressen. Vi anbefaler derfor IKKE at der sendes med PostNord, da de ikke altid leverer den på adressen. 

OBS: Ved køb af julegaver er byttefristen forlænget indtil d. 7. januar. Vær dog opmærksom på at dette er byttefristen, hvilke vil sige, at du kan bytte varen til en anden vare, eller modtage et tilgodebevis. Det er derfor ikke muligt at få pengene retur efter mere end 14 dage.

Ønsker du at pakken skal sendes til en ny adresse, bedes du skrive dette i noten eller sende os en mail.
  

Kontakt os