Alle ordre vil blive pakket og sendt afsted indenfor 1-2 hverdage. 

DK ordrer:

Gratis forsendelse på ordrer over 450DKK. GLS pakkeshop 1-2 hverdage. Pakken vil blive leveret til den valgte GLS-pakkeshop. Pakken kan spores, og du vil modtage en besked og en e-mail, når pakken er leveret. 

- GLS Shop levering (39DKK). Forsendelse er 1-2 hverdage. Pakken vil blive leveret til den valgte GLS-pakkeshop. Pakken kan spores, og du vil modtage en besked og en e-mail, når pakken er leveret. 

Internationale ordrer:

Gratis forsendelse på ordrer over 67 EUR/ 500 DKK.  Leveringstiden afhænger af lokationen.

- International forsendelse indenfor EU. Til pakkeshop 5,25 EUR/39 DKK. Forsendelse er 2-5 hverdage. Pakken bliver leveret til din nærmeste pakkeshop. Pakken kan spores, og du vil modtage en besked og en e-mail, når pakken er leveret. 

- International forsendelse udenfor EU (5,25 EUR/ 39 DKK). Forsendelse er 7-10 hverdage. Pakken vil blive leveret til din postkasse eller nærmeste pakkeshop, så sørg for, at dit navn er på den. OBS! Denne metode kan ikke spores og sendes som almindeligt brev.
 

Uafhentede pakker
Pakker der ikke afhentes inden for 7/14 dage i pakkeshops sendes automatisk retur til Nava Copenhagen. Vi forbeholder os retten til at opkræve et ekspeditionsgebyr på 100 DKK for uafhentede pakker til dækning af håndtering, administrationsomkostninger og emballage. Bemærk at det ikke regnes som brug af fortrydelsesretten, hvis du ikke afhenter din pakke eller nægter modtagelsen.

 

Import og fortoldning
Alle internationane order kan være underlagt lokale skatter, told, afgifter og gebyrer opkrævet af distinationslandet og er ikke inkluderet i omkostningerne ved ordren. Modtager af forsendelsen er ansvarlig for alle importgebyrer der må fremkomme. Nava Copenhagen tager ikke ansvar for dette. 

 

 

Kontakt os